Rulouri de curcan

12 aprilie 2016   Rețete cu carne

Pentru aceste rulouri poţi folosi şi carne de pui, dar cu carne de crucan sunt mai gustoase.

Ingrediente (4 porţii)

4 fileuri piept curcan 8 felii bacon 30 g nuci zdrobite 1 legătură ceapă verde 1 legătură usturoi verde sare 8 frunze de spanac piper ulei 100 g brânză

Cum se prepară

Speli fileurile de curcan, le usuci şi le dai, după gust, cu sare şi piper. Încingi o lingură de ulei şi pui ceapa şi usturoiul tăiate fin, frunzele de spanac şi nucile zdrobite. Sotezi 10 minute şi dai deoparte. Pui peste fileurile asezonate câte 2 felii de bacon, brânza rasă şi, după gust, din compoziţia de legume, apoi le rulezi şi le legi.

Torni într-o tavă ulei şi aşezi rulourile, acoperi cu folie şi laşi la fript 25-30 de minute. Scoţi folia, stropeşti cu sosul din tavă şi laşi până se rumenesc.

Serveşti, după gust, după ce s-au răcorit.

Mai multe