Rulouri de pui
Dacă nu le-ai încercat până acum, nu ştii ce ai pierdut. Sunt alegerea perfectă pentru pachet la birou sau un aperitiv mai deosebit.
Ai nevoie de
1 lingură ulei de măsline
1 piept de pui dezosat fiert
1 pachet cremă de brânză
¼ cană parmezan ras
2-3 fire ceapă verde
sare, piper după gust
1 pachet foitaj
Pentru sosul de brânză
1 lingură unt
1 lingură făină
½ cană lapte
Sare, piper
½ cană brânză
Decongelează foitajul. Încinge uleiul în tigaie, condimentează pieptul de pui după gust şi rumeneşte-l pe ambele părţi 3-4 minute. Lasă-l să se răcească înainte să-l toci mărunt.Combină într-un vas puiul, crema de brânză, parmezanul, ceapa verde tocată mărunt, sare şi piper, după gust.
Taie din foitaj triunghiuri. Pune în capăt 1 lingură de umplutură şi rulează. Aşază hârtie de copt în tavă şi coace rulourile până se rumenesc.
Pentru sos, topeşte untul într-o tigaie, adaugă făina şi lasă pe foc 1 minut. Pune laptele şi amestecă până se îngroaşă. Pune sare şi piper după gust. Dă deoparte şi adaugă brânza şi mai amestecă 1 minut, până se topeşte.
Serveşti rulouri calde alături de sosul de brânză.
Sursa foto http://damndelicious.net/