Rulouri de pui

6 noiembrie 2014   Rețete cu carne

Dacă nu le-ai încercat până acum, nu ştii ce ai pierdut. Sunt alegerea perfectă pentru pachet la birou sau un aperitiv mai deosebit.

Ai nevoie de

1 lingură ulei de măsline

1 piept de pui dezosat fiert

1 pachet cremă de brânză

¼ cană parmezan ras

2-3 fire ceapă verde

sare, piper după gust

1 pachet foitaj

Pentru sosul de brânză

1 lingură unt

1 lingură făină

½ cană lapte

Sare, piper

½ cană brânză

Decongelează foitajul. Încinge uleiul în tigaie, condimentează pieptul de pui după gust şi rumeneşte-l pe ambele părţi 3-4 minute. Lasă-l să se răcească înainte să-l toci mărunt.Combină într-un vas puiul, crema de brânză, parmezanul, ceapa verde tocată mărunt, sare şi piper, după gust.

Taie din foitaj triunghiuri. Pune în capăt 1 lingură de umplutură şi rulează. Aşază hârtie de copt în tavă şi coace rulourile până se rumenesc.

Pentru sos, topeşte untul într-o tigaie, adaugă făina şi lasă pe foc 1 minut. Pune laptele şi amestecă până se îngroaşă. Pune sare şi piper după gust. Dă deoparte şi adaugă brânza şi mai amestecă 1 minut, până se topeşte.

Serveşti rulouri calde alături de sosul de brânză.

Sursa foto http://damndelicious.net/

http://damndelicious.net/

Mai multe