Rulouri de pui cu kaizer

27 martie 2015   Rețete cu carne

Aceste rulouri pot fi ideale pentru aperitiv la o ocazie festivă. Nu sunteţi de acord cu noi?

Ai nevoie de

2 piepţi de pui dezosaţi 6 felii de kaizer 100 g caşcaval sare piper ulei morcovi şi busuioc pentru decor apă

Mod de preparare

Tai carnea în şase felii, apoi baţi fiecare bucată cu ciocanul de şniţele. Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust, şi rulezi cu câte o felie de kaizer. Aşezi rulourile într-o tavă, adaugi apă şi puţin ulei. Acoperi tava cu folie alimentară şi dai la cuptor cam 50 de minute. În ultimele 5-10 minute, dai folia deoparte, presari caşcavalul ras şi laşi să se rumenească. Serveşti calde, ornate cu morcovi şi frunze de busuioc.

foto: Profimedia

Mai multe