Salată cu cartofi şi crenvurşti

6 martie 2018   Rețete cu carne

O delicioasă reţetă la îndemâna oricui!

Ingrediente (2 porţii)

2 crenvurşti 100 g porumb fiert 1 morcov 50 g mazăre 2 linguri iaurt 1 linguriţă muştar pătrunjel 2 cartofi sare piper

Cum se prepară

Fierbi crenvurştii şi opăreşti mazărea. Cureţi morcovul şi cartofii de coajă, îi speli, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. Ai grijă să nu-i laşi prea mult: cartofii, morcovii şi mazărea trebuie să fie al dente.

Tai crenvurştii bucăţi, îi aşezi într-un bol, împreună cu porumbul, mazărea, morcovii şi cartofii. Presari pătrunjelul proaspăt, spălat şi tăiat. Potriveşti de sare şi piper. Amesteci ingredientele cu iaurtul şi muştarul şi serveşti după ce salata stă puţin la rece.

Mai multe