Salată cu ton şi cartofi
11 aprilie 2018
Rețete cu carne
O salată rapidă şi săţioasă pentru o cină în familie.
Ingrediente (2 porţii)
3 cartofi 2 cepe roşii 1 conservă de ton bucăţi ulei de măsline oţet sare piper pătrunjel verde
Mod de preparare
Speli bine şi pui la fiert cartofii în coajă. Când sunt gata, îi laşi la răcit.Cureţi, speli ceapa şi o tai julien. Cureţi de coajă cartofii fierţi şi îi tai cuburi. Pui ingredientele în castron.
Adaugi peştele tăiat bucăţi potrivite, scurs de ulei, şi amesteci. Torni puţin ulei de măsline, stropeşti cu oţet şi potriveşti de sare şi piper. Dacă mai e cazul, adaugi ulei şi oţet, după gust. În momentul servirii, decorezi salata cu pătrunjel.