Salată de curcan în lipie

12 iunie 2015   Rețete cu carne

Dacă vrei să prepari ceva pe fugă, când ţi-e foame şi nu prea ai timp la dispoziţie, această salată de curcan în lipie este o idee foarte bună.

Ingrediente

4 lipii arăbeşti mici 300 g carne de curcan 1 ardei galben 1 ardei verde 2 roşii 2 căţei de usturoi 250 g brânză Feta sare piper

Cum se prepară

Se taie carnea cuburi şi se prăjeşte în uleiul încins. Se scoate şi se pune într-un castron. Se curăţă ardeii de cotoare, seminţe şi se taie cuburi. Căţeii de usturoi se taie felii

sau se zdrobesc. Se taie roşiile sferturi, se îndepărtează seminţele şi apoi se taie felii sau cuburi. Brânza se taie cuburi. Se condimentează toate ingredientele cu sare şi piper, după gust, şi se amestecă uşor să nu se sfărâme. Se aşază salata pe cele 2 lipii, se împachetează şi se aşază pe farfuria de servit, tapetată cu frunze de salată verde. Alături se poate servi o cremă de brânză şi un ardei iute.

Mai multe