Salată de paste cu piept de pui

16 iulie 2015   Rețete cu carne

Avem pentru tine o propunere de reţetă foarte delicioasă şi foarte uşor de preparat! Unde mai pui că este şi potrivită pentru o cină uşoară!

Ingrediente

1 pachet paste 1 piept pui 1 lingură ulei sare piper 4 căţei usturoi 50 g caşcaval ras

1 pachet salată rucola

3-4 linguri

ulei de măsline

100 g caşcaval ras

3 căţei usturoi

Mod de preparare

Speli şi usuci pieptul de pui, apoi îl baţi. Îl ungi cu un amestec făcut din usturoi, ulei, sare şi piper. Îl dai la frigider 1 oră. Încingi grătarul şi frigi pieptul de pui pe ambele părţi. Îl ţii deoparte 15 minute şi îl tai fâşii. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le laşi la scurs. Pentru sosul pesto, zdrobeşti usturoiul, adaugi salata rucola mărunţită, apoi presari caşcavalul, mixezi şi, la final, torni uleiul în fir subţire. Pui pastele într-un bol, adaugi pieptul de pui şi sosul pesto, amesteci şi serveşti pastele presărate cu caşcaval ras.

Mai multe