Salată de pui cu merişoare şi nuci pecan

31 ianuarie 2017   Rețete cu carne

La mesele festive, când vrei să prepari o salată cu care cei dragi nu sunt obişnuiţi, încearcă această reţetă. Carnea de pui se combină perfect cu gustul merişoarelor şi cu nucile pecan. În plus, dressingul pe bază de seminţe de mac îi va da un plus de savoare.

Ingrediente (6 porţii)

Pentru dressing

120 g maioneză 60 g smântână 2 linguri miere, la temperatura camerei 1 lingură muştar de Dijon 1 lingură seminţe de mac sare, după gust

Pentru salată

500 g piept de pui fiert, tăiat bucăţi mici

125 g nuci pecan, tocate

60 g merişoare uscate

4 cepe verzi, tocate

Mod de preparare

Într-un bol potrivit, combini toate ingredientele pentru dressingul salatei. Amesteci cu telul până se omogenizează. Adaugi sare, după gust, şi îl dai deoparte.

Într-un castron mare, combini toate ingredientele pentru salată. Torni dressingul şi amesteci uşor, ca să se acopere carnea şi celelalte ingrediente cu sosul cremos. Pui sare, după gust, şi serveşti salata imediat.

Sursa + foto: juliasalbum.com

juliasalbum.com

Salată cu mere, nuci pecan şi merişoare

Salată cu mere, nuci pecan şi merişoare

Brioşe cu banane şi nuci pecan, un deliciu

Brioşe cu banane şi nuci pecan, un deliciu

Negrese cu migdale şi nuci pecan FOTO

Negrese cu migdale şi nuci pecan FOTO

Mai multe