Salată hawaiană cu macaroane şi şuncă

3 mai 2017   Rețete cu carne

Dacă excursia în Hawai rămâne încă pe lista cu dorinţe, salata cu acelaşi nume poate fi pregătită imediat, aducându-ţi în bucătărie arome exotice.

Ingrediente

250 g macaroane

500 g ananas la conservă, cubuleţe

300 g şuncă, cubuleţe

½ morcov, ras

ceapă verde, după gust

Pentru dressing

½ cană suc de ananas

1 lingură maioneză

70 g iaurt grecesc

oţet, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare

Pregăteşti macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scurgi şi le amesteci într-un bol cu ananasul, şunca, morcovul şi ceapa verde.

Pentru dressing, combini maioneza, iaurtul, sucul de ananas, oţet, sare şi piper, după gust. Torni peste macaroane. Serveşti imediat.

Sursa http://therecipecritic.com

Mai multe