Saleuri cu hering marinat
13 septembrie 2016
Rețete cu carne
Un mod elegant de a-ţi întâmpina musafirii veniţi în vizită. Sau o gustare potrivită.
Ingrediente 1 pachet de aluat foitaj 4 heringi marinaţi 2 cepe roşii tăiate rondele piper roşu, pentru decor merişoare, pentru decor chimen 1 ou bătut
Mod de preparare
Dezgheţi aluatul foitaj şi îl tai în fâşii de mărime potrivită. Pui în tavă hârtie de copt, aşezi feliile de aluat, ungi cu ou, presari chimen şi coci până devin aurii. Laşi deoparte.
Peştele marinat îl pui la scurs, apoi îl feliezi şi-l condimentezi, după gust (ţine cont că are oricum condimente). Aşezi o bucată de aluat, pui ceapă, apoi un fileu de peşte, altă felie de foitaj, peşte, ceapă şi termini cu o fâşie de foitaj. Decorezi cu piper roşu şi merişoare.