Sandviciuri cu şuncă, pastramă şi brânză

19 iunie 2015   Rețete cu carne

Pentru picnic, această variantă de sandviciuri este perfectă.

Ingrediente

3 franzeluţe sau pâinici 400 g şuncă 300 g caşcaval sau brânză topită feliată 300 g pastramă de vită afumată 2 ouă salată verde ardei gras roşu castravete roşii ouă fierte tari frunze de busuioc sare piper

Preparare

Faci o omletă din două ouă, pe care o condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi o laşi să se răcească. Tai franzeluţele sau pâinicile în două şi între cele două felii aşezi un strat de frunze de salată. Urmează un strat cu felii subţiri de şuncă, felii subţiri de caşcaval sau de brânză topită, ardei gras roşu tăiat fâşii, felii de pastramă şi, alternativ, omletă şi frunze de busuioc. Opţional, poţi adăuga felii de castravete, roşii şi ardei gras, felii de ouă fierte tari. Le faci diferite, după imaginaţie şi gust. Le poţi unge cu ulei de măsline şi presăra cu busuioc uscat şi cu caşcaval.

Mai multe