Sandviş cu şuncă şi curcan

24 august 2016   Rețete cu carne

În doar 15 minute vei avea o porţie de sandvişuri calde, perfecte pentru o cină rapidă.

De ce ai nevoie pentru sandviş cu şuncă şi curcan

4 felii pâine

2 linguri maioneză

4 felii caşcaval

4 felii şuncă presată

4 felii friptură de curcan

2 linguri unt

1 lingură ulei

2 ouă

sare

piper

Cum se prepară sandvişul cu şuncă şi curcan

Pui pe două felii de pâine câte o lingură de maioneză. Aşezi pe fiecare felie de pâine două felii de caşcaval, două felii de şuncă şi două felii de friptură de curcan. Pui peste carne celelalte felii de pâine şi încingi untul şi uleiul într-o tigaie. Baţi ouăle cu laptele şi sare şi piper după gust. Înmoi sandvişurile în ouă şi le prăjeşti câte 2-3 minute pe fiecare parte, până ce se rumeneşte pâinea.

Sursa foto http://www.centercutcook.com

http://www.centercutcook.com

Mai multe