Sandviş cu şuncă şi curcan
24 august 2016
Rețete cu carne
În doar 15 minute vei avea o porţie de sandvişuri calde, perfecte pentru o cină rapidă.
De ce ai nevoie pentru sandviş cu şuncă şi curcan
4 felii pâine
2 linguri maioneză
4 felii caşcaval
4 felii şuncă presată
4 felii friptură de curcan
2 linguri unt
1 lingură ulei
2 ouă
sare
piper
Cum se prepară sandvişul cu şuncă şi curcan
Pui pe două felii de pâine câte o lingură de maioneză. Aşezi pe fiecare felie de pâine două felii de caşcaval, două felii de şuncă şi două felii de friptură de curcan. Pui peste carne celelalte felii de pâine şi încingi untul şi uleiul într-o tigaie. Baţi ouăle cu laptele şi sare şi piper după gust. Înmoi sandvişurile în ouă şi le prăjeşti câte 2-3 minute pe fiecare parte, până ce se rumeneşte pâinea.
Sursa foto http://www.centercutcook.com