Sardine în aluat de bere
26 februarie 2015
Rețete cu carne
Peştele este bun în mâncare dacă ştii cum să-l prepari. Această reţetă de sardine în aluat de bere este foarte gustoasă, rapidă şi uşor de gătit.
Ingrediente pentru sardine în aluat de bere
12 sardine ulei pentru prăjit făină sare 1 cutie cu bere 1 lămâie pătrunjel pentru decor
Mod de preparare pentru sardine în aluat de bere
Se curăţă şi se spală sardinele, se taie în două pe burtă, se eviscerează şi se ung cu ulei. Se presară cu sare şi se lasă deoparte. Făina se amestecă cu berea turnată puţin câte puţin, astfel încât să se obţină un amestec de consistenţa unei smântâni subţiri. Se trec peştii prin amestecul de făină şi bere şi se pun la prăjit în ulei încins. Sardinele în aluat de bere se servesc cu felii de lămâie, decorate cu frunze de pătrunjel.