Şniţel din piept de pui

8 ianuarie 2016   Rețete cu carne

Cu o garnitură de legume, orez sau cartofi piure, acest şniţel din piept de pui este un deliciu.

De ce ai nevoie pentru şniţel din piept de pui

½ piept de pui

sare

piper

1 ou

ulei pentru prăjit

făină

pesmet

Cum se prepară şniţel din piept de pui

Filetezi pieptul de pui. Îi pot iei doua sau trei şnieţle. Îl dai cu sare şi piper, îl acoperi şi îl laşi la frigider. Baţi oul cu puţina sare şi piper. Aşezi în doua farfurii separate faina şi pesmetul. Încingi uleiul în tigaie. Dai şniţelele prin făină, ou, pesmetşi apoi le pui în tigaie. Le ţii până devin aurii. Le scoţi pe şerveţele absorbante, ca sa scapi de surplusul de ulei. Le poi servi, daca vrei, cu feliue de lamâie şi ornate cu fire de pătrunjel.

Mai multe