Şniţel din piept de pui
7 noiembrie 2017
Rețete cu carne
Simplu şi delicios şi oricând gata pentru cei care iubesc carnea, indiferent de felul ei!
Ai nevoie de
½ piept de pui sare piper 1 ou ulei pentru prăjit făină pesmet
Mod de preparare
Filetezi pieptul de pui. Îţi pot ieşi două sau trei şniţele. Îl dai cu sare şi piper, îl acoperi şi îl laşi la frigider. Baţi oul cu puţină sare şi piper. Să nu uiţi că ai asezonat şi pieptul de pui. Aşezi în două farfurii separate făina şi pesmetul. Încingi uleiul în tigaie. Dai şniţelele prin făină, ou, pesmet şi apoi le pui în tigaie. Le ţii până devin aurii. Le scoţi pe şerveţele absorbante, ca să scapi de surplusul de ulei. Le poţi servi, dacă vrei, cu feliuţe de lămâie şi ornate cu fire de pătrunjel.