Şniţele de porc crocante la cuptor

3 martie 2017   Rețete cu carne

Cu toate că mulţi o privesc cu suspiciune, carnea de porc poate fi consumată din când în când, cu moderaţie. Încearcă aceste şniţele crocante la cuptor, extrem de gustoase.

De ce ai nevoie pentru a pregăti şniţele de porc crocante

6 bucăţi cotlet de porc fără os

1 ou

45 g pesmet

30 g fulgi de porumb, mărunţiţi

30 g parmezan

boia, după gust

ceapă pudră, după gust

sare, după gust

piper, după gust

sos de usturoi, opţional

Cum pregăteşti şniţele de porc crocante

Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Condimentezi bucăţile de cotlet cu sare. Amesteci într-un bol pesmetul, fulgii de porumb, parmezanul, boia, pudra de ceapă şi piper, iar într-un altul baţi oul. Treci fiecare şniţel prin ou, apoi prin amestecul cu pesmet. Le aşezi într-o tavă în care presari resturile de fulgi de porumb. Dai la cuptor pentru 20 de minute. Serveşti cu sos de usturoi, dacă doreşti.

Sursa http://www.skinnytaste.com

Mai multe