Şniţele de porc în crustă de parmezan

23 februarie 2017   Rețete cu carne

Nu ştii ce să mai pregăteşti la cină? Îţi spunem noi! Cele mai crocante şniţele de porc în crustă de parmezan.

De ce ai nevoie pentru şniţele de porc

4 felii muşchi de porc

sare

piper

2 linguri ulei

Pentru crustă

100 g parmezan ras

100 g pesmet

pătrunjel

2-3 căţei usturoi

1 ou

2 linguri apă

Cum se prepară şniţelele de porc în crustă de parmezan

Scoţi carnea din frigider cu 30 de minute înainte să o prepari. O ştergi cu un prosop de hârtie şi condimentezi feliile cu sare şi piper.

Baţi oul cu apa şi, separat, amesteci parmezanul ras cu pesmetul, pătrunjelul tocat şi căţeii de usturoi pisaţi. Treci fiecare felie prin ou, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Sursa http://www.lowcarbmaven.com/

http://www.lowcarbmaven.com/

Mai multe