Şniţele umplute cu ciuperci
20 februarie 2018
Rețete cu carne
Vă poftim la un fel de mâncare simplu dar absolut delicios!
Ingrediente
800 g pulpă de porc 4 cepe 600 g ciuperci 2 ouă 1 legătură pătrunjel 75 g pesmet 50 g făină sare piper ulei, pentru prăjit
Mod de preparare
Tai carnea în 5 felii, le baţi bine şi le condimentezi. Căleşti ceapa tăiată fin, iar când devine sticloasă pui ciupercile cubuleţe. Le ţii pe foc până când scade zeama lăsată de ele. La final, pui sare şi piper, opreşti focul şi adaugi verdeaţa. Scoţi şniţelele de la rece, întinzi pe fiecare ciuperci, le împachetezi şi le prinzi cu scobitori. Le dai prin făină, apoi prin ouăle bătute bine şi prin pesmet. Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe un grătar ca să elimine surplusul de ulei.