Somon la cuptor cu ceapă roşie
30 ianuarie 2017
Rețete cu carne
Peştele este întotdeauna un preparat uşor de făcut şi care va fi mereu pe gustul mesenilor. Astzăi îţi spunem cum prepari cel mai bun file de somon cu ceapă roşie.
De ce ai nevoie pentru somon cu ceapă roşie
3 căţei de usturoi
2 linguri ulei
2 fileuri somon
1 lingură capere, opţional
1 ceapă roşie mică
3-4 linguri iaurt
1 lingură oţet de mere
1 linguriţă zahăr
sare
Cum se prepară somonul cu ceapă roşie
Zdrobeşti usturoiul şi-l amesteci cu ulei, apoi freci fileurile de peşte. Amesteci oţetul cu iuartul, caperele, zahărul, ceapa tăiată rondele şi sare.
Aşezi fileurile în hârtie de copt, pui peste ele combinaţia de iaurt şi ceapă şi împătureşti fileurile în hârtie. Strângi la gură şi le aşezi în tavă. Le ţii la cuptor 30 de minute.