Spaghete bolognese

28 ianuarie 2015   Rețete cu carne

Învaţă cum să prepari rapid unele dintre cele mai bune paste din lume.

Ce îţi trebuie pentru 6 porţii Pt sos: - 500 g carne tocată (porc+vită) - 200 g jambon afumat (se poate folosi kaiser) - 2 cepe mai mici - 2 morcovi - 1 ardei roşu - 60 ml ulei de măsline - 3 căţei de usturoi - 100 g bulion (pastă de roşii) - 400 ml suc de roşii - 120 ml vin roşu - 1 lingură oregano uscat - 1 foaie de dafin - sare, piper

- 500 g spaghete

- 1 lingură ulei de măsline

- 1 vârf sare

- 100 g parmezan

-1 legătură pătrunjel verde

Călim jambonul tăiat mărunt în uleiul de măsline.

Află de AICI cum se prepară spaghetele.

Află de AICI cum se prepară spaghetele.

Mai multe