Spaghete cu pui în sos de lămâie
Îţi plac pastele cu carne? Încearcă o reţetă delicioasă de spaghete cu pui în sos de lămâie.
Ingrediente
ulei 450 g piept de pui, tăiat cubuleţe 2 cepe tocate 3 căţei de usturoi, pisaţi 700 ml fiertură de pui zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie 250 g spaghete 3 linguri capere, opţional 100 ml lapte felii de lămâie, pentru servire parmezan ras, după gust pătrunjel tocat, după gust sare piper
Mod de preparare – Spaghete cu pui în sos de lămâie
Condimentezi puiul cu sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, în jur de 6-7 minute, până îşi schimbă culoarea. Adaugi ceapa şi usturoiul şi continui să amesteci încă 1 minut.
Combini cu fiertura de pui şi zeama de lămâie şi laşi să dea în clocot. Adaugi spaghetele şi caperele şi ţii pe foc 12-15 minute, până ce spaghetele se gătesc al dente şi lichidul se evaporă. Amesteci cu laptele încă 1 minut. Serveşti cu felii de lămâie, parmezan şi pătrunjel.
Sursa https://diethood.com