Spaghetti cu ciuperci şi sos de roşii

12 mai 2016   Rețete cu carne

Cele mai bune paste sunt cele cu ciuperci şi sos de roşii. Vrei să le încerci?

De ce ai nevoie pentru spaghetti cu ciuperci şi sos de roşii

1 lingură ulei

1 ceapă mică

1 radei, tocat

1 căţel de usturoi, zdrobit

350 g cârnaţi afumaţi

400 g ciuperci

400 ml suc de roşii

cimbru

rozmarin

piper

sare

400 ml supă de pui

400 ml apă

200 g spaghetti, rupte în jumătate

Cum se prepară spaghetti cu ciuperci şi sos de roşii

Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată şi ardeiul, după  4 minute pui usturoiul şi-l laşi la călit câteva secunde. Ai grijă să nu se ardă, deoarece va deveni amărui. Pui cârnaţii feliaţi şi după câteva minute ciupercile tocate. Când a mai scăzut apa torni sucul de roşii şi condimentezi după gust. Pui supa de pui şi apa, pastele şi ţii pe foc, la foc mediu, până scade sosul, iar pastele s-au fiert. Lasă vasul să fiarbă descoperit, pentru a se elimina excesul de apă.

Mai multe