Spaghetti cu ciuperci şi sos de roşii
Cele mai bune paste sunt cele cu ciuperci şi sos de roşii. Vrei să le încerci?
De ce ai nevoie pentru spaghetti cu ciuperci şi sos de roşii
1 lingură ulei
1 ceapă mică
1 radei, tocat
1 căţel de usturoi, zdrobit
350 g cârnaţi afumaţi
400 g ciuperci
400 ml suc de roşii
cimbru
rozmarin
piper
sare
400 ml supă de pui
400 ml apă
200 g spaghetti, rupte în jumătate
Cum se prepară spaghetti cu ciuperci şi sos de roşii
Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată şi ardeiul, după 4 minute pui usturoiul şi-l laşi la călit câteva secunde. Ai grijă să nu se ardă, deoarece va deveni amărui. Pui cârnaţii feliaţi şi după câteva minute ciupercile tocate. Când a mai scăzut apa torni sucul de roşii şi condimentezi după gust. Pui supa de pui şi apa, pastele şi ţii pe foc, la foc mediu, până scade sosul, iar pastele s-au fiert. Lasă vasul să fiarbă descoperit, pentru a se elimina excesul de apă.