Spirale cu pastramă

29 octombrie 2014   Rețete cu carne

Poftiţi la aperitiv! Răspundeţi invitaţiei noastre şi preparaţi voi aceste spirale cu pastramă.

Ingrediente

400 g pastramă de porc pudră de chilli şi chimen

Pentru aluat

500 g făină

1 pahar de apă călduţă

3 linguri ulei

1 lingură oţet

Mod de preparare

Cerni făina într-un castron mare, adaugi uleiul, apa călduţă şi oţetul, le amesteci până se formează un aluat pe care îl frămânţi până când devine omogen şi elastic.

Îl laşi acoperit, la loc cald, circa 30 de minute, apoi îl întinzi într-o foaie subţire din care tai fâşii subţiri cu lăţimea de circa 2 cm. Tai pastrama fâşii subţiri, le pudrezi cu chilli şi chimen măcinat, apoi le înfăşori cu fâşii de aluat şi le aşezi pe o formă tapetată cu folie specială de copt.

Introduci forma în cuptorul preîncălzit pentru circa 20 de minute, le scoţi şi le serveşti imediat.

sursa foto Shutterstock

Mai multe