Sufleu cu bacon

31 august 2015   Rețete cu carne

Simplu şi uşor de preparat! Iată un fel de mâncare pentru toate gusturile.

Ingrediente 300 g spanac congelat 200 g telemea 150 bacon 1 ceapă 3 căţei de usturoi 4 ouă 1 ardei gras roşu 1 legătură mărar sare piper ulei

Cum se prepară

Se taie ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă spanacul scurs şi tocat, usturoiul pisat, sare şi piper, după gust, şi se căleşte totul pe foc mic 10 minute. Se lasă să se răcească, apoi se adaugă telemeaua fărâmiţată, gălbenuşurile bătute, ardeiul tocat cubuleţe şi mărarul tăiat fin. Baconul se taie bucăţele, se rumeneşte puţin în tigaie şi se adaugă în compoziţia de mai sus, împreună cu albuşurile bătute spumă. Se amestecă uşor, se pune totul în forme mici, unse cu ulei, şi se dă sufleul la cuptor pentru 45 de ­minute.

Mai multe