Supă de carne de porc cu tăiţei
5 februarie 2016
Rețete cu carne
Dacă nu ai borş sau zeamă de varză la-ndemână, te poţi încălzi şi cu o supă de carne de porc cu tăiţei.
De ce ai nevoie pentru supă de carne de porc cu tăiţei
500 g carne de porc
2-3 coaste de porc
1 morcov
1 ceapă
2 linguri bulion
50 g tăiţei
1 mână pătrunjel
1 mână leuştean
sare
Cum se prepară supă de carne de porc cu tăiţei
Tai carnea bucăţi şi o pui la fiert împreună cu coastele. După ce a dat un clocot, arunci apa, speli carnea şi o pui din nou la fiert, cu apă suficientă şi sare. Laşi să fiarbă până când furculiţa începe să intre în carne, adaugi ceapa şi morcovul tocate. După 10 minute adaugi bulionul şi tăiţeii şi mai laşi să clocotească 10-15 minute. Înainte să stingi focul, adaugi verdeţurile.