Supă italiană de perişoare
29 septembrie 2014
Rețete cu carne
Şi noi românii avem o ciorbă de perişoare şi chiar una foarte gustoasă. Dar cea din bucătăria tradiţională italiană are un gust la fel de special ca şi cea românească.
Ingrediente
Pentru chifteluţe
1 ceapă, tocată 1/3 ceaşcă pătrunjel tocat 1 ou mare 1 căţel de usturoi, tocat 1 linguriţă de sare 1 felie de pâine albă (fără crustă) ½ ceaşcă parmezan 225 g carne de vită 225 g carne de porc piper
Pentru supă
12 ceşti de supă de pui (preferabil de casă)
450 g frunze de spanac
2 ouă mari
2 linguri de parmezan ras (un pic mai mult pentru ornat)
sare şi piper
Mod de preparare
Pentru a prepara perişoarele, se spală bine toate legumele. Se combină ceapa tocată, pătrunjelul tocat, ou, usturoi, sare, pesmet şi se amestecă bine...găseşti reţeta AICI