Tartă cu bacon şi ciuperci

24 august 2015   Rețete cu carne

30 de minute pe ceas şi această minunată tartă cu bacon şi ciuperci

De ce ai nevoie pentru tartă cu bacon şi ciuperci

5 ouă

1 lingură muştar

2 linguri maioneză

150 g mozzarella

sare, piper

1 foaie aluat foietaj

1 lingură unt

150 g ciuperci

200 g bacon

Cum se prepară tartă cu bacon şi ciuperci

Dai drumul la cuptor. Separi albuşurile de gălbenuşuri. Mixează gălbenuşurile cu muştaryl, maioneza,brânza rasă şi sare şi piper. Bate albuşurile spumă tare şi pune-le peste gălbenuşuri.

Taie foaia de aluat felii de 3-4 cm lăţime, pe care le ungi cu unt. Aşază tartele într-o tavă unsă cu ulei şi pune în fiecare o parte din compoziţia de ouă. Pune deasupra baconul şi ciupercile tăiate cubuleţe. Dă tava la cuptor până ce tarta se rumeneşte.

Sursa foto http://www.recipetineats.com

http://www.recipetineats.com

Mai multe