Tartă cu bacon şi ciuperci
24 august 2015
Rețete cu carne
30 de minute pe ceas şi această minunată tartă cu bacon şi ciuperci
De ce ai nevoie pentru tartă cu bacon şi ciuperci
5 ouă
1 lingură muştar
2 linguri maioneză
150 g mozzarella
sare, piper
1 foaie aluat foietaj
1 lingură unt
150 g ciuperci
200 g bacon
Cum se prepară tartă cu bacon şi ciuperci
Dai drumul la cuptor. Separi albuşurile de gălbenuşuri. Mixează gălbenuşurile cu muştaryl, maioneza,brânza rasă şi sare şi piper. Bate albuşurile spumă tare şi pune-le peste gălbenuşuri.
Taie foaia de aluat felii de 3-4 cm lăţime, pe care le ungi cu unt. Aşază tartele într-o tavă unsă cu ulei şi pune în fiecare o parte din compoziţia de ouă. Pune deasupra baconul şi ciupercile tăiate cubuleţe. Dă tava la cuptor până ce tarta se rumeneşte.
Sursa foto http://www.recipetineats.com