Tartine cu ouă şi şuncă
19 martie 2015
Rețete cu carne
Aperitiv perfect pentru o masă deosebită, aceste tartine cu ouă şi şuncă sunt startul perfect al meniului.
Ingrediente pentru tartine cu ouă şi şuncă
100 g şuncă 4 ouă 8-10 bucăţi pâine feliată 100 g ciuperci din conservă 200 g maioneză piper şi sare 1 castravete pentru decor 50 g măsline fără sâmburi pentru decor 1 gogoşar murat
Mod de preparare pentru tartine cu ouă şi şuncă
Feliile de pâine se curăţă de coajă şi, cu ajutorul unui pahar de vin, se taie bucăţi. Se pun într-o tavă şi se introduc la cuptor până se rumenesc uşor. Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie mărunt. Şunca, gogoşarul şi ciupercile scurse se taie cubuleţe. Se amestecă totul cu maioneza şi se pun sare şi piper. Se ia câte o lingură de compoziţie şi se pune pe câte o bucată de pâine. Se ornează cu felii de castravete şi măsline.