Tocaniţă cu pui şi mazăre
Ştiai că mazărea conţine proteine de înaltă calitate şi numeroşi antioxidanţi şi anti-inflamatorii care menţin vasele de sânge sănătoase? Introdu-o în meniul tău de câte ori ai ocazia şi încearcă această reţetă de tocăniţă cu pui, numai bună atunci când vrei să aduni la masă toată familia, fără să pierzi prea mult timp în bucătărie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti tocăniţă cu pui şi mazăre
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă, tăiată bucăţele
2 bucăţi piept de pui
2 legături frunze de ţelină
30 g pastă de tomate
400 g mazăre
1 legatură de mărar
boia, după gust
450 ml apă
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti tocăniţa cu pui şi mazăre
Căleşti ceapa şi frunzele de ţelină într-o tigaie. Adaugi pieptul de pui, tăiat bucăţele şi laşi pe foc până când se rumeneşte uşor. Într-un bol amesteci pasta de tomate cu apa şi torni conţinutul în tigaie. Condimentezi cu sare, piper şi boia, după gust.
La final pui mazărea şi găteşti încă aproximativ 20 de minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://www.jocooks.com
Tocaniţă cu păstăi şi carne de vită