Tochitură moldovenească. Reţetă economică

4 martie 2015   Rețete cu carne

Pentru o reţetă economică de tochitură moldovenească nu ai nevoie de prea multe ingrediente sau răbdare.

Ingrediente pentru tochitură moldovenească

2 cârnaţi 100 g pulpă de porc 100 g ficat de porc 2 căţei de usturoi 1 lingură pastă de tomate 100 g apă 50 g vin sare piper boia ulei

Mod de preparare pentru tochitură moldovenească

Într-un ceaun, pui pulpa şi ficatul tăiate bucăţi şi le laşi să se rumenească. Adaugi apa, sarea, piperul şi usturoiul pisat. După ce zeama s-a evaporat, pui în ceaun cârnaţii, pasta de tomate şi boiaua. După 5 minute, torni vinul şi laşi să scadă, la foc mic. Serveşti cu ou ochi, mămăligă şi telemea rasă.

Mai multe