Varză cu carne de vită

2 noiembrie 2015   Rețete cu carne

Unul dintre ingredientele vedetă al toamnei, varza, poate fi preparat în nenumărate feluri. Iar varza cu carne de vită este o bunătate!

De ce ai nevoie pentru varză  cu carne de vită

1 varză medie

1 kg carne pulpă de vită

4 linguri ulei

2 linguriţe pudră de ardei iute

1 roşie

4 linguri pastă de tomate

sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară varza cu carne de vită

Tai carnea cubuleţe şi o căleşti în ulei 5-6 minute, amestecând constant. Toci ceapa şi o freci cu sare. Adaugi varza peste carne şi presari pudra de ardei iute. La final, amesteci şi laşi să fiarbă 5 minute. Pui roşia tocată, pasta de tomate, o cană de apă şi sare şi piper după gust. Acoperi cu un capac şi laşi varza să fiarbă până furculiţa intră cu uşurinţă în carne (aproximativ 2 ore). Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa foto http://cooktoria.com

http://cooktoria.com

Mai multe