Vită cu sos de smântână

17 martie 2015   Rețete cu carne

Simplă, dar cu un gust deosebit. Nici nu o să-ţi vinsă să crezi că este doar vită cu sos de smântână.

De ce ai nevoie pentru vită cu sos de smântână

2 bucăţi pulpă fragedă de vită

2 linguri unt

1 lingură muştar clasic

6 linguri smântână

Sare, după gust

200 ml apă

Cum se prepară vita cu sos de smântână

Pune carnea pentru o oră la frigider, după care săreaz-o după gust. Topeşte untul în tigaie şi căleşte carnea pe fiecare parte pentru 5-6 minute. Scoate carnea şi pune în tigaie muştarul şi smântâna. Lasă să dea 2-3 clocote şi amestecă. Adaugă carnea şi apa şi lasă până intră furculiţa cu uşurinţă în carne. Serveşti alături de cartofi la cuptor.

Sursa foto http://www.cookbooks365.com

http://www.cookbooks365.com

Mai multe