Broccoli la cuptor cu caşcaval
21 iunie 2016
Rețete cu legume
Vă prezentăm o reţetă cu broccoli şi caşcaval ce merită încercată! Nu trebuie să fii vegetarian ca să constaţi că preparatele pe bază de legume sunt de-a dreptul irezistibile.
Ingrediente: 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 300 g conopidă 300 g broccoli 200 g mazăre 250 g caşcaval ras 250 ml supă strecurată de legume sare, piper
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi scurgi legumele. Le opăreşti şi apoi le pui într-o tavă termorezistentă. Torni supa strecurată de legume. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor circa 40 de minute. Cu 5 minute înainte, presari caşcavalul. Laşi să se rumenească. Scoţi legumele de la cuptor şi le laşi să se răcească un pic.
Serveşti legumele calde! Poftă bună!