Budincă cu mălai şi dovlecei
23 iulie 2015
Rețete cu legume
Poate ţi se pare o combinaţie mai neobişnuită, dar gustul acestei budinci cu mălai şi dovlecei te va convinge să o prepari cât mai des.
De ce ai nevoie pentru budincă cu mălai şi dovlecei
1 cană făină
1 cană mălai
1 lingură praf de copt
1 praf de sare
1 ou
1 cană lapte
½ cană ulei
1 cană dovlecei raşi
½ cană porumb
Cum se prepară budinca cu mălai şi dovlecei
Dă drumul la cuptor şi unge o tavă cu ulei. Amestecă într-un vas făina, mălaiul, praful de copt şi sarea. În alt vas bate oul şi toarnă laptele şi uleiul, după care toarnă-le peste ingredientele uscate. Încorporează dovleceii storşi şi porumbul şi amestecă până se omogenizează.Pune compoziţia în tavă şi dă-o la cuptor pentru 20-25 de minute sau până se rumeneşte.
Sursa foto http://flavorthemoments.com/