Chifteluţe cu dovlecei

27 octombrie 2014   Rețete cu legume

Sunt perfecte împreună cu spaghete şi sos de roşii, dar pot fi servite şi la aperitiv alături de tartine cu brânză.

Ai nevoie de

300 g carne tocată

1 dovlecel mic

1 morcov

½ ceapă roşie

1 ou

1 linguriţă piper

5 linguri crutoane

Puţin lapte

Sare

Ulei de măsline

Spală dovlecelul, taie-i capetele şi dă-l prin răzătoarea mică, împreună cu morcovul şi ceapa. Stoarce dovlecelul dacă e nevoie. Înmoaie crutoanele în puţin lapte. Amestecă toate ingredientele. Pune uleiul la încins şi fă din compoziţie chifteluţe pe care le prăjeşti. Scoate chiftelele pe şervete absorbante pentru a îndepărta excesul de ulei. Le poţi servi cu sos de roşii.

Sursa foto http://dutchgoesitalian.com

http://dutchgoesitalian.com

Mai multe