Chifteluţe din cartofi la cuptor
26 noiembrie 2014
Rețete cu legume
Sunt garnitura perefctă pentru friptură, dar la fel de bine pot sta şi pe platoul cu aperitive.
Ai nevoie de
4 cartofi medii
½ lingură sare
1 cană brânză rasă
2 linguri făină
Sare, piper
Curăţă cartofii, taie-i în jumătate şi pune-i la fiert în apă cu sare. Când furculiţa intră cu uşurinţă în ei, dar nu se rup, îi scurgi şi-i laşi să se răcească. Îi dau prin răzătoare şi-i amesteci cu brânza rasă, făina şi sare şi piper după gust. Formezi cu mâinile ude chifteluţe pe care le pui într-o tavă cu hârtie de copt. Dai tava la cuptor pentru 20 de minute, sau până când chifteluţele se rumenesc.
Sursa foto http://www.sweetandsavorybyshinee.com