Ciuperci cu usturoi la cuptor

31 ianuarie 2018   Rețete cu legume

Servite ca şi garnitură sau pur şi simplu ca o masă uşoară, ciupercile cu usturoi la cuptor sunt foarte gustoase şi se pregătesc rapid.

Ingrediente

450 g ciuperci

2-3 linguri ulei

3-4 căţei de usturoi tocaţi

2 linguri ceapă verde tocată

usturoi pudră, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Ciuperci cu usturoi la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci uleiul, usturoiul, ceapa verde, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Combini într-o pungă resigilabilă cu ciupercile spălate şi uscate.

Le aşezi într-o tavă sau vas termorezistent uns cu puţin ulei. Mai presari usturoi pudră, dacă doreşti. Dai la cuptor aproximativ 10 minute. Serveşti imediat.

Sursa https://thekitchengirl.com

https://thekitchengirl.com

Mai multe