Ciupercile şi conopidă rumenite la cuptor
9 noiembrie 2016
Rețete cu legume
Vrei să mănânci nişte legume rumenite la cuptor şi servite în stil italian? Nimic mai simpli şi mai delicios.
Ingrediente
500 g ciuperci, spălate 2 căni bucheţele mici de conopidă 2 căni roşii cherry 12 căţei usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 lingură condimente italiene sare piper 1 lingură pătrunjel, tocat
Mod de preparare
Încingi cuptorul. Pui într-un vas ciupercile şi legumele. Stropeşti cu ulei de măsline şi apoi adaugi condimentele italiene, sare, piper şi amesteci bine.
Pui legumele pe o foaie de copt şi le bagi în cuptor. Le laşi să se rumenească 20-30 de minute sau până când ciupercile sunt aurii iar în conopidă intră furculiţa cu uşurinţă.
Garniseşti cu pătrunjel înainte de a servi.
sursa: http://www.jocooks.com/