Clătite din legume
12 februarie 2016
Rețete cu legume
O specialitate asiatică, dar care poate fi preparată oricând de gospodinele din ţara noastră. Învaţă cum se fac clătite din legume!
De ce ai nevoie pentru clătite din legume
2 cartofi
1 morcov
2 fire ceapă verde
400 g făină
300 ml apă
1 ou
1 praf de sare
piper
1 lingură ulei
Cum se prepară clătite de legume
Cureţi legumele şi le tai fideluţă. Combini apa cu făina, oul bătut şi sare după gust şi mixezi 5 minute să nu aibă cocoloaşe. Adaugi legumele, asezonate cu sare şi piper după gust. Încingi uleiul într-o tigaie neaderentă şi prepari clătite, de aproximativ 5 mm grosime. După 4 minute întorci clătitele. Pot fi servite calde, cu sos de iaurt şi usuturoi.
Sursa foto http://www.angsarap.net