Conopidă la cuptor cu parmezan
În sezonul rece e bine să introduci în meniu multe legume aşa că, încearcă această reţetă gustoasă de conopidă la cuptor cu parmezan, pe care o poşi consuma ca atare sau alături de bucatele preferate.
De ce ai nevoie pentru a pregăti conopida la cuptor cu parmezan
200 g conopidă
30 g unt, topit
15 ml ulei
sare, după gust
piper, după gust
50 g parmezan
pătrunjel, după gust
Cum prepari conopida la cuptor cu parmezan
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Tai conopida în bucheţele potrivite şi o dai prin unt şi uleiul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. O transferi într-o tavă şi o laşi la cuptor aproximativ 20-30 de minute.
Presari pe deasupra parmezanul şi pătrunjel, după gust, şi mai găteşti încă 5 minute. Serveşti imediat.
Sursa http://rasamalaysia.com