Crochete din fasole verde, la cuptor
Un preparat uşor şi săţios, crochetele din fasole verde, la cuptor, sunt perfecte pentru prânz sau cină. Le poţi servi alături de friptura preferată sau ca atare, pentru o masă fără prea multe calorii.
Ingrediente
250 g fasole verde
1 lingură făină
1 ou
60 g pesmet
3 linguri parmesan ras
½ linguriţă sare
pudră de usturoi, după gust
fulgi de ardei iute, opţional
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 218 °C. Speli bine fasolea verde şi o tai la capete. O dai prin făină. Într-un bol, amesteci pesmetul cu parmezanul, sarea, pudră de usturoi şi fulgi de ardei iute, opţional.Treci fasolea prin oul bătut, apoi acoperi cu compoziţia din pesmet.
Aşezi într-o tavă, unsă cu puţin ulei, apoi dai la cuptor 10-12 minute, până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.
Sursa http://iheartvegetables.com