Crochete din fasole verde, la cuptor

15 august 2017   Rețete cu legume

Un preparat uşor şi săţios, crochetele din fasole verde, la cuptor, sunt perfecte pentru prânz sau cină. Le poţi servi alături de friptura preferată sau ca atare, pentru o masă fără prea multe calorii.

Ingrediente

250 g fasole verde

1 lingură făină

1 ou

60 g pesmet

3 linguri parmesan ras

½ linguriţă sare

pudră de usturoi, după gust

fulgi de ardei iute, opţional

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 218 °C. Speli bine fasolea verde şi o tai la capete. O dai prin făină. Într-un bol, amesteci pesmetul cu parmezanul, sarea, pudră de usturoi şi fulgi de ardei iute, opţional.Treci fasolea prin oul bătut, apoi acoperi cu compoziţia din pesmet.

Aşezi într-o tavă, unsă cu puţin ulei, apoi dai la cuptor 10-12 minute, până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.

Sursa http://iheartvegetables.com

Mai multe