Dovlecei umpluţi
30 iulie 2015
Rețete cu legume
Vrei să găteşti o mâncare nu prea complicată, dar care să aibă un aer „sofisticat“? Cu reţeta noastră de dovlecei, masa va fi gata repede, iar laudele nu vor întârzia să apară.
Ingrediente
2 dovlecei mari 200 g brânză telemea 2 ouă 100 g şuncă 1 ardei gras roşu 20 g unt rozmarin sare piper
Preparare
Speli dovleceii cu tot cu coajă, îi tai în jumătate pe lungime şi îi scobeşti. Apoi razi brânza telemea şi tai şunca în bucăţi mici şi ardeiul gras cubuleţe.Amesteci miezul de dovlecei cu brânza, şunca şi ardeii. Adaugi ouăle bătute, sare, piper şi rozmarin.Umpli cu acest amestec dovleceii şi-i pui la cuptor într-o tavă unsă cu unt. Îi serveşti calzi.