Fasole verde cu usturoi la cuptor

27 ianuarie 2017   Rețete cu legume

Această reţetă este garnitura perfectă pentru mâncărurile cu carne de pui, peşte sau fripturi de porc. Nu contează ce găteşti în aceste zile, deoarece pentru masa de seară, această garnitură este ideală. Încearcă şi tu o porţie de fasole verde cu usturoi la cuptor.

Ingrediente

600-700 g fasole verde proaspătă, spălată şi tăiată la capete 4-5 căţei de usturoi, tocaţi sau mărunţiţi sare, după gust piper, după gust 1-2 linguriţe ulei de măsline

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Aşezi tecile de fasole verde într-un bol mare. Torni uleiul de măsline peste ele şi le amesteci. Condimentezi cu sare şi piper şi pui usturoiul tocat, apoi torni fasolea verde într-o tavă de copt. O dai la cuptor 17-20 de minute. Din când în când verifici dacă s-au făcut şi mai întorci tecile pe toate părţile. Când sunt gata, le serveşti imediat alături de preparate din carne.

Sursa + foto: mykitchencraze.com

mykitchencraze.com

Cea mai bună garnitură de broccoli cu parmezan la cuptor

Cea mai bună garnitură de broccoli cu parmezan la cuptor

Cea mai simplă garnitură de orez brun

Cea mai simplă garnitură de orez brun

Orez cu turmeric şi lămâie, cea mai bună garnitură pe care trebuie să o încerci

Orez cu turmeric şi lămâie, cea mai bună garnitură pe care trebuie să o încerci

Mai multe