Gogoşele de cartofi

28 septembrie 2015   Rețete cu legume

Gustoase, apetisante! Nişte gogoşele de cartofi le poţi mânca aşa cum sunt sau însoţite de o bucată de carne preparată la cuptor.

Ingrediente

1 kg cartofi albi 4 ouă 200 g brânză de vaci 50 g unt 3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel cimbru 2 linguri făină sare piper

Mod de preparare

Fierbi cartofii întregi în apă cu sare, îi cureţi de coajă, îi pasezi bine şi îi laşi să se răcească. Adaugi brânza de vaci scursă bine, untul moale, usturoiul zdrobit, ouăle bătute, făina, pătrunjelul tocat, cimbru uscat, sare şi piper, după gust, şi omogenizezi.Pui compoziţie într-un poş şi aşezi grămăjoare pe o tavă îmbrăcată cu hârtie de copt. Le introduci la cuptor, la foc mic, până se rumenesc frumos deasupra. Le poţi servi calde, cu smântână, dar sunt la fel de bune şi reci.

Mai multe