Legume fripte cu mozzarella
iată un mod elegant, stilat prin care poţi să-ţi întâmpini musafirii! Cu siguranţă, vei face o impresie foarte bună!
Ingrediente
500 g mozzarella proaspată 2 dovlecei 1 ardei roşu 1 ardei galben 1 vânătă mare 30 g seminţe de pin, trase la tigaie 4 căţei de usturoi ulei de măsline extravirgin sare piper câteva frunze de mentă
Mod de preparare
Coci ardeii, îi cureţi, îi tai fâşii lungi şi late de 2 centrimetri, torni câteva picături de ulei de măsline, sare, piper, usturoi, frunze de mentă tocate şi amesteci. Laşi deoparte.
Tai vinetele şi dovleceii pe lungime în felii groase de aproximativ ½ centrimetru, dai cu sare şi laşi aproximativ o oră. Frigi legumele pe grătar, cam 3 minute pe fiecare parte, şi le pui într-un vas. Le prepari ca şi pe ardei.
Tai brânza mozzarella Granarolo cubuleţe, o înfăşori în fâşiile de legume şi fixezi cu scobitori. Aranjezi frumos pe platou rulourile de mozzarella cu legume, presari seminţele de pin prăjite şi stropeşti cu câteva picături de ulei de măsline extravirgin.