Minitarte cu ceapă prăjită şi brânză de capră
6 ianuarie 2017
Rețete cu legume
Simple şi delicioase, astfel pot să fie descrise aceste tarte cu ceapă prăjită şi brânză de capră. Convinge-te şi prepară-le!
De ce ai nevoie pentru minitarte cu ceapă prăjită
2 linguri unt
1 lingură ulei
4 cepe roşii
1 lingură cimbru
1 pachet aluat foitaj
200 g brânză de capră
Cum se prepară minitartele cu ceapă prăjită
Dai drumul la cuptor. Topeşti într-o tigaie untul, adaugi uleiul, pui ceapa feliată şi cimbrul. Ţii pe foc 15-20 de minute, până când se înmoaie ceapa. Dai deoparte şi laşi la răcorit.
Tai aluatul în opt pătrate şi feliezi brânza în opt bucăţi. Pui peste fiecare pătrat ceapă caramelizată şi o felie de brânză, le aşezi în tavă şi le ţii la cuptor până când se rumenesc.
Sursa http://manykitchens.com