Minitarte cu ceapă prăjită şi brânză de capră

6 ianuarie 2017   Rețete cu legume

Simple şi delicioase, astfel pot să fie descrise aceste tarte cu ceapă prăjită şi brânză de capră. Convinge-te şi prepară-le!

De ce ai nevoie pentru minitarte cu ceapă prăjită

2 linguri unt

1 lingură ulei

4 cepe roşii

1 lingură cimbru

1 pachet aluat foitaj

200 g brânză de capră

Cum se prepară minitartele cu ceapă prăjită

Dai drumul la cuptor. Topeşti într-o tigaie untul, adaugi uleiul, pui ceapa feliată şi cimbrul. Ţii pe foc 15-20 de minute, până când se înmoaie ceapa. Dai deoparte şi laşi la răcorit.

Tai aluatul în opt pătrate şi feliezi brânza în opt bucăţi. Pui peste fiecare pătrat ceapă caramelizată şi o felie de brânză, le aşezi în tavă şi le ţii la cuptor până când se rumenesc.

Sursa http://manykitchens.com

http://manykitchens.com

Mai multe