Morcovi copţi cu usturoi

21 decembrie 2017   Rețete cu legume

O garnitură delicioasă pentru fripturile de sărbători, morcovii copţi cu usturoi sunt un deliciu.

Ingrediente

350 g morcovi, curăţaţi şi feliaţi

40 g unt, topit

2-3 căţei de usturoi, zdrobiţi

50 g parmezan

pătrunjel tocat, după gust

sare, după gust

Mod de preparare - Morcovi copţi cu usturoi

Amesteci untul topit cu usturoiul, până se încorporează bine. Pui morcovii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Torni sosul din unt şi usturoi peste ei. Dai la cuptorul încins aproximativ 15 minute. Presari apoi parmezanul şi mai ţii în cuptor încă aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc uşor.  Asezonezi cu pătrunjel şi sare. Serveşti imediat.

Sursa https://spicysouthernkitchen.com

https://spicysouthernkitchen.com

Mai multe