Omletă cu brânză feta şi legume

13 ianuarie 2017   Rețete cu legume

Dacă nu ştii ce să mai pregăteşti la micul dejun, inspiră-te din reţeta noastră simplă şi gustoasă de omletă cu brânza feta şi legume.

De ce ai nevoie pentru a pregăti ompleta semi-uscată cu brânză feta şi legume

2 ouă, bătute uşor

1 lingură ulei

4 roşii, tăiate în felii mai mari

25 g branză feta, pisată

câteva frunze de salată

Încălzeşte uleiul într-o tigaie potrivită şi pune ouăle la gătit, aşezându-le cu o furculiţă, pentru a fi întinse cât mai bine pe toată suprafaţa.  Când acestea sunt încă moi în interior, adaugă roşiile şi brânza feta, apoi rulează omleta în două părţi egale, lăsând conţinutul în mijlocul ei. Mai lasă tigaia pe foc încă aproximativ 1 minut. Serveşte alături de salată.

Sursa http://www.bbcgoodfood.com

Mai multe