Omletă cu cartofi şi verdeaţă

19 aprilie 2016   Rețete cu legume

Simplu şi delicios, un preparat potrivit pentru micul dejun ori pentru cină!

Ingrediente (1 omletă)

2-3 cartofi mici 3 ouă sare piper ulei 1 legătură ceapă verde 100 g caşcaval ras 1 legătură pătrunjel 100 g pastramă (tocată) 100 g ciuperci 2 linguri smântână 1 ardei gras roşu

Mod de preparare

Speli cartofii şi îi pui la fiert în coajă în apă cu puţină sare. Îi treci prin jet de apă rece şi îi cureţi de coajă, apoi îi tai rondele. Ungi un vas cu puţin ulei şi încingi cuptorul. Aşezi cartofii în vas. Baţi ouăle cu smântâna, adaugi caşcavalul, potriveşti de sare şi piper, după gust, apoi amesteci cu restul ingredientelor tăiate. Torni compoziţia în vas şi bagi la cuptor. Laşi până se rumeneşte frumos.

Mai multe