Omletă cu fasole verde

24 iunie 2016   Rețete cu legume

V-aţi gândit ca micul dejun să capete un gust special? Această omletă cu fasole verde poate transforma o dimineaţă banală, într-una deosebită.

Ingrediente 300 g fasole verde 80 g unt 4 ouă 150 g telemea de oi 2 linguri smântână mărar piper roşii busuioc 2 linguri ulei

Mod de preparare

Fierbi 15 minute fasolea în apă cu sare şi o scurgi. Pui untul într-o tigaie, sare şi piper, după gust, şi o sotezi 4-5 minute. Baţi ouăle cu smântâna, potriveşti de piper şi adaugi brânza răzuită.

Încingi uleiul într-o tigaie, torni ouăle, le laşi 1-2 minute, pui păstăile şi dai tigaia la cuptor 15-20 de minute. Serveşti omleta caldă cu mărar tocat, felii de roşii şi frunze de busuioc.

Mai multe